/*
stadnina
prev next

Klub Jeździecki ISKRA

Klub Jeździecki ISKRA został powołany w 2013 r. z inicjatywy członków Stowarzyszenia Miłośników Jazdy Konnej w Sztumskim Polu. Sekcja jeździecka liczy kilka grup – Pony Games, kadryl, ujeżdżeniowo-skokowa. Do klubu może wstąpić każdy zainteresowany rozwijaniem swojej końskiej pasji pod okiem instruktorów PZJ. Granica wiekowa? Od 8 do 88 lat ;)

ZAPRASZAMY NA NABÓR JESIENNY - tel. 504311006

Warunki Uczestnictwa w KJ ISKRA

1. Przebycie STAŻU/OKRESU PRÓBNEGO, trwającego 3 miesiące (staż może zostać skrócony przez trenera/opiekuna, przy dużym zaangażowaniu ze strony osoby ubiegającej się o członkostwo w Klubie)

2. Wypełnienie Deklaracji członkowskiej.

3. Regularne opłacanie składek członkowskich - 20 zł/msc.

4. Regularne uczestnictwo w dyżurach weekendowych (pomoc w czyszczeniu koni, siodłaniu, konserwacji sprzętu; soboty i/lub niedziele w godzinach 8.00-13.00 i/lub 14.00-18.00) oraz pomoc przy eventach organizowanych na terenie Stajni ISKRA.

5. Regularne uczestnictwo w treningach sekcji - koszt treningu dla Członka KJ ISKRA 20 zł na naszym koniu, 10 zł na własnym koniu, koszt treningu dla osoby nie będącej członkiem KJ ISKRA 40 zł na naszym koniu, 35 na swoim.

W tym miejscu znajdziecie wszelkie dokumenty dotyczące działalności Klubu Jeździeckiego ISKRA.

Do pobrania również deklaracja członkowska, dla wszystkich chętnych dołączenia do klubu.

Zapraszamy również do zapoznania się z najczęstszymi pytaniami i odpowiedziami (FAQ).

WAŻNA INFORMACJA

Dla osób chcących spróbować swoich sił w siodle zaleca się wykupienie ubezpieczenia NW.

O NASOFERTAGALERIAKONTAKTMapa serwisuDO GÓRY